štaZnači.com » J... » JE.. » JEJTS

Šta znači JEJTS?

» Jejts • ženski rod Irski pesnik i dramatičar, dobio je Nobelovu nagradu 192godine. On je osnovao i vodio Irski literarni teatar. Zbog slabog zdravlja 1928-19boravio je u Rapalu u Italiji, zatim se vratio u Englesku, i na kraju izvesno vreme bio je u južnoj Francuskoj, gde je i umro i bio sahranjen. Najznačajnija dela su mu: "Kontesa Katlin", "Kula", "Autobiografija", a najčuvenija su "Zemlja koju srve želi" i "Peščani sat".


На ћирилици: Шта значи ЈЕЈТС? (аутоматски генерисано)

» ЈЕЈТС • ЖЕНСКИ РОД ИРСКИ ПЕСНИК И ДРАМАТИЧАР, ДОБИО ЈЕ НОБЕЛОВУ НАГРАДУ 192ГОДИНЕ. ОН ЈЕ ОСНОВАО И ВОДИО ИРСКИ ЛИТЕРАРНИ ТЕАТАР. ЗБОГ СЛАБОГ ЗДРАВЉА 1928-19БОРАВИО ЈЕ У РАПАЛУ У ИТАЛИЈИ, ЗАТИМ СЕ ВРАТИО У ЕНГЛЕСКУ, И НА КРАЈУ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ БИО ЈЕ У ЈУЖНОЈ ФРАНЦУСКОЈ, ГДЕ ЈЕ И УМРО И БИО САХРАЊЕН. НАЈЗНАЧАЈНИЈА ДЕЛА СУ МУ: "КОНТЕСА КАТЛИН", "КУЛА", "АУТОБИОГРАФИЈА", А НАЈЧУВЕНИЈА СУ "ЗЕМЉА КОЈУ СРВЕ ЖЕЛИ" И "ПЕШЧАНИ САТ".

Mobilna verzija

Skok na verziju prilagođenu za mobilni:
QR kod link ka mobilnoj verziji

Dosadna statistika

Izraz JEJTS se sastoji iz 5 karaktera što je za 3.8 manje od prosečne srpske reči. Sadrži 1 (20%) samoglasnika, što je za 22.8 procenata manje od proseka. Napisano unazad: STJEJ.

Još malo zabave

Ispisano morzeovom azbukom:
.--- . .--- - ...

Prisutnost reči Jejts na internetu (rezultati pretrage se otvaraju u novom prozoru):

Pretraga za slike

BING pretraga za reč

Google web pretraga

Prevod na engleski

Sva prava zadržana StaZnaci.com © 2014 Uslovi upotrebe
Programirao Igiman