štaZnači.com » E... » EV.. » EVALUACIJA

Šta znači EVALUACIJA?

» evaluacija • ženski rod Periodično ocenjivanje efikasnosti, efektivnosti, uticaja, održivosti i važnosti projekta u kontekstu postavljenih ciljeva. Obično se sprovodi kao nezavisno istraživanje razvijene pozadine, ciljeva, rezultata, aktivnosti, sredstava, sa ciljem da se iz svega nauči nešto što će biti od pomoći za donošenje budućih odluka. Evaluacija projekta porecenjuje stepen na kome su se ciljevi i zadaci susreli.


На ћирилици: Шта значи ЕВАЛУАЦИЈА? (аутоматски генерисано)

» ЕВАЛУАЦИЈА • ЖЕНСКИ РОД ПЕРИОДИЧНО ОЦЕЊИВАЊЕ ЕФИКАСНОСТИ, ЕФЕКТИВНОСТИ, УТИЦАЈА, ОДРЖИВОСТИ И ВАЖНОСТИ ПРОЈЕКТА У КОНТЕКСТУ ПОСТАВЉЕНИХ ЦИЉЕВА. ОБИЧНО СЕ СПРОВОДИ КАО НЕЗАВИСНО ИСТРАЖИВАЊЕ РАЗВИЈЕНЕ ПОЗАДИНЕ, ЦИЉЕВА, РЕЗУЛТАТА, АКТИВНОСТИ, СРЕДСТАВА, СА ЦИЉЕМ ДА СЕ ИЗ СВЕГА НАУЧИ НЕШТО ШТО ЋЕ БИТИ ОД ПОМОЋИ ЗА ДОНОШЕЊЕ БУДУЋИХ ОДЛУКА. ЕВАЛУАЦИЈА ПРОЈЕКТА ПОРЕЦЕЊУЈЕ СТЕПЕН НА КОМЕ СУ СЕ ЦИЉЕВИ И ЗАДАЦИ СУСРЕЛИ.

Mobilna verzija

Skok na verziju prilagođenu za mobilni:
QR kod link ka mobilnoj verziji

Dosadna statistika

Izraz EVALUACIJA se sastoji iz 10 karaktera što je za 1.2 više od prosečne srpske reči. Sadrži 6 (60%) samoglasnika, što je za 17.2 procenata više od proseka. Napisano unazad: AJICAULAVE.

Još malo zabave

Ispisano morzeovom azbukom:
. ...- .- .-.. ..- .- -.-. .. .--- .-

Prisutnost reči Evaluacija na internetu (rezultati pretrage se otvaraju u novom prozoru):

Pretraga za slike

BING pretraga za reč

Google web pretraga

Prevod na engleski

Sva prava zadržana StaZnaci.com © 2014 Uslovi upotrebe
Programirao Igiman