štaZnači.com » I... » IN.. » INSTAGRAM

Šta znači INSTAGRAM?

» Instagram • računari Instagram je besplatna aplikacija za pametne telefone. Namenjen je za obradu i deljenje fotografija na društvenim mrežama kao što su Fejsbuk, Tviter, i sl. Ovaj online servis je postao veoma popularan sa preko 100 miliona aktivnih korisnika. Danas je on dostupan i na iOS i na Android telefonima. U početku je Instagram bio servis za preradu fotografija ali danas je moguće objavljivanje i kraćih video-snimaka.


На ћирилици: Шта значи ИНСТАГРАМ? (аутоматски генерисано)

» ИНСТАГРАМ • РАЧУНАРИ ИНСТАГРАМ ЈЕ БЕСПЛАТНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПАМЕТНЕ ТЕЛЕФОНЕ. НАМЕЊЕН ЈЕ ЗА ОБРАДУ И ДЕЉЕЊЕ ФОТОГРАФИЈА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА КАО ШТО СУ ФЕЈСБУК, ТВИТЕР, И СЛ. ОВАЈ ОНЛИНЕ СЕРВИС ЈЕ ПОСТАО ВЕОМА ПОПУЛАРАН СА ПРЕКО 100 МИЛИОНА АКТИВНИХ КОРИСНИКА. ДАНАС ЈЕ ОН ДОСТУПАН И НА ИОС И НА АНДРОИД ТЕЛЕФОНИМА. У ПОЧЕТКУ ЈЕ ИНСТАГРАМ БИО СЕРВИС ЗА ПРЕРАДУ ФОТОГРАФИЈА АЛИ ДАНАС ЈЕ МОГУЋЕ ОБЈАВЉИВАЊЕ И КРАЋИХ ВИДЕО-СНИМАКА.

Mobilna verzija

Skok na verziju prilagođenu za mobilni:
QR kod link ka mobilnoj verziji

Dosadna statistika

Izraz INSTAGRAM se sastoji iz 9 karaktera što je za 0.2 više od prosečne srpske reči. Sadrži 3 (33.3%) samoglasnika, što je za 9.5 procenata manje od proseka. Napisano unazad: MARGATSNI.

Još malo zabave

Ispisano morzeovom azbukom:
.. -. ... - .- --. .-. .- --

Prisutnost reči Instagram na internetu (rezultati pretrage se otvaraju u novom prozoru):

Pretraga za slike

BING pretraga za reč

Google web pretraga

Prevod na engleski

Sva prava zadržana StaZnaci.com © 2014 Uslovi upotrebe
Programirao Igiman