štaZnači.com » P... » PC.. » PCMCIA

Šta znači PCMCIA?

» PCMCIA • muški rod (računari) Organizacija koja se bavi definisanjem standarda za kartice za proširenja, koja su veličine kreditne kartice, a namenjene su prenosivim i nekim stonim računarima. PCMCIA kartice za proširenja izgledaju kao metalne kreditne kartice koje su skupe i čine se isto toliko i lomljivim. PCMCIA priključci za proširenja izgledaju kao dugački, uzani prorezi na prenosivim računarima u koje se umeđe PCMCIA kartica.


На ћирилици: Шта значи ПЦМЦИА? (аутоматски генерисано)

» ПЦМЦИА • МУШКИ РОД (РАЧУНАРИ) ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈА СЕ БАВИ ДЕФИНИСАЊЕМ СТАНДАРДА ЗА КАРТИЦЕ ЗА ПРОШИРЕЊА, КОЈА СУ ВЕЛИЧИНЕ КРЕДИТНЕ КАРТИЦЕ, А НАМЕЊЕНЕ СУ ПРЕНОСИВИМ И НЕКИМ СТОНИМ РАЧУНАРИМА. ПЦМЦИА КАРТИЦЕ ЗА ПРОШИРЕЊА ИЗГЛЕДАЈУ КАО МЕТАЛНЕ КРЕДИТНЕ КАРТИЦЕ КОЈЕ СУ СКУПЕ И ЧИНЕ СЕ ИСТО ТОЛИКО И ЛОМЉИВИМ. ПЦМЦИА ПРИКЉУЧЦИ ЗА ПРОШИРЕЊА ИЗГЛЕДАЈУ КАО ДУГАЧКИ, УЗАНИ ПРОРЕЗИ НА ПРЕНОСИВИМ РАЧУНАРИМА У КОЈЕ СЕ УМЕЂЕ ПЦМЦИА КАРТИЦА.

Mobilna verzija

Skok na verziju prilagođenu za mobilni:
QR kod link ka mobilnoj verziji

Dosadna statistika

Izraz PCMCIA se sastoji iz 6 karaktera što je za 2.8 manje od prosečne srpske reči. Sadrži 2 (33.3%) samoglasnika, što je za 9.5 procenata manje od proseka. Napisano unazad: AICMCP.

Još malo zabave

Ispisano morzeovom azbukom:
.--. -.-. -- -.-. .. .-

Prisutnost reči Pcmcia na internetu (rezultati pretrage se otvaraju u novom prozoru):

Pretraga za slike

BING pretraga za reč

Google web pretraga

Prevod na engleski

Sva prava zadržana StaZnaci.com © 2014 Uslovi upotrebe
Programirao Igiman