štaZnači.com » S... » SO.. » SOHO

Šta znači SOHO?

» SOHO • muški rod (računari) Akronim za mala kancelarija/kućna kancelarija, a ne korsiti se nigde osim u računarskim časopisima, koji pokušavaju da naprave novi akrnoim koji će svako zapamtiti. SOHO se često koristi za opisivanje proizvoda za koje ljudi misle da će biti savršeni za malu firmu ili posao koji se radi u kući, kao što je računarski sto koji se sklapa u akvarijum ili žardinjeru za cveće, ili portbabl lampa koja služi za podgrevanje jela.


На ћирилици: Шта значи СОХО? (аутоматски генерисано)

» СОХО • МУШКИ РОД (РАЧУНАРИ) АКРОНИМ ЗА МАЛА КАНЦЕЛАРИЈА/КУЋНА КАНЦЕЛАРИЈА, А НЕ КОРСИТИ СЕ НИГДЕ ОСИМ У РАЧУНАРСКИМ ЧАСОПИСИМА, КОЈИ ПОКУШАВАЈУ ДА НАПРАВЕ НОВИ АКРНОИМ КОЈИ ЋЕ СВАКО ЗАПАМТИТИ. СОХО СЕ ЧЕСТО КОРИСТИ ЗА ОПИСИВАЊЕ ПРОИЗВОДА ЗА КОЈЕ ЉУДИ МИСЛЕ ДА ЋЕ БИТИ САВРШЕНИ ЗА МАЛУ ФИРМУ ИЛИ ПОСАО КОЈИ СЕ РАДИ У КУЋИ, КАО ШТО ЈЕ РАЧУНАРСКИ СТО КОЈИ СЕ СКЛАПА У АКВАРИЈУМ ИЛИ ЖАРДИЊЕРУ ЗА ЦВЕЋЕ, ИЛИ ПОРТБАБЛ ЛАМПА КОЈА СЛУЖИ ЗА ПОДГРЕВАЊЕ ЈЕЛА.

Mobilna verzija

Skok na verziju prilagođenu za mobilni:
QR kod link ka mobilnoj verziji

Dosadna statistika

Izraz SOHO se sastoji iz 4 karaktera što je za 4.8 manje od prosečne srpske reči. Sadrži 2 (50%) samoglasnika, što je za 7.2 procenata više od proseka. Napisano unazad: OHOS.

Još malo zabave

Ispisano morzeovom azbukom:
... --- .... ---

Prisutnost reči Soho na internetu (rezultati pretrage se otvaraju u novom prozoru):

Pretraga za slike

BING pretraga za reč

Google web pretraga

Prevod na engleski

Sva prava zadržana StaZnaci.com © 2014 Uslovi upotrebe
Programirao Igiman